Anglicky bez zaváhání. Do začátku kombinovaného kurzu B1 zbývá poslední den

Hodina s českým lektorem, hodina s rodilým mluvčím. A tak pořád na střídačku. Oblíbené spojení dvou lektorů nabízí půlroční kurz jazykové školy HOPE, který startuje hned první únorový den.

Kombinovaná výuka pomáhá studentům mluvit plynule a bez počáteční nervozity. Účastníci kurzu slyší angličtinu českého lektora a porozumět potom musí i řeči anglického rodilého mluvčího, která se může lišit přízvukem, používanou slovní zásobou i rychlostí. Navíc, každý z lektorů má jiný učební styl a studenti se tak dvakrát týdně zdokonalují v cizím jazyce trochu odlišným způsobem.

Mluvit a reagovat

Kurz na úrovni B1 navazuje na ten ze zimního semestru, ale přihlásit se může kdokoli taktéž nový. Cílem lekcí je zdokonalit komunikační schopnosti studentů a dodat jim sebevědomí k tomu, aby byli schopni pohotově se vyjádřit na různá témata.

Intenzivní anglický kurz se koná v moderně vybavených učebnách jazykové školy, v blízkosti centra města. V budově školy lze využívat wi-fi připojení, k dispozici je aquamat a kávomat. Kopie výukových materiálů jsou v ceně.

Konání kurzu:

1. února – 16. května 2016

pondělí a středa, 16.15 – 17.15

Více informací naleznete zde.