HOPE bylo součástí mezinárodní konference EFPA ČR o nové legislativě

V hotelu Pyramida na pražském Břevnově se na konci září konala IV. Mezinárodní konference EFPA (European Financial Planning Association) ČR a HOPE na ní nechybělo.

Dalo by se říct, že HOPE se konference zúčastnilo dvojím způsobem. Tlumočníci jazykové školy na ní pracovali a partner ve společnosti HOPE GROUP s.r.o. Petr Volek (na fotografii) tam coby člen představenstva EFPA hovořil. Kromě něj byli dalšími speakery mezinárodního setkání například Ředitel životního pojištění Allianz pojišťovny Martin Podávka, obchodní ředitel ČP Invest Martin Pšaidl nebo sama prezidentka EFPA ČR Marta Gellová.

Téma „meetingu“ znělo První zkušenosti s novou legislativou: fungujeme?, a tak příspěvky hodnotily změny a nové předpisy na trhu finančního poradenství. Organizátoři akce pro profesionály na finančním trhu už teď připravují její příští ročník. „Uplynulá, velmi úspěšná konference přinesla mnoho debat o chystané legislativě. Další téma se zcela jistě bude týkat prvních zkušeností s aplikací nových zákonů regulujících distribuci,“ prozradili.