Tlumočili jsme celodenní konferenci v hotelu Avanti

Ozvučení, technické vybavení a v neposlední řadě tlumočnický servis. O to vše se HOPE postaralo na konferenci, která se konala v úterý 15. března v Brně.

simultánní tlumočeníCelodenní jednání v brněnském hotelu Avanti uspořádal jeden ze stálých klientů jazykové školy HOPE, podnik z oblasti čištění odpadních vod. Tlumočnice simultánně převáděly z češtiny do angličtiny a ruštiny a zase zpět do češtiny. Škola zajišťovala rovněž kompletní ozvučení a technické vybavení semináře.

„Původem česká firma se rozrůstá po Evropě a na každoroční konferenci si sezve kolegy z dceřiných společností z Norska, Německa, Chorvatska a Maďarska,“ přibližuje koordinátorka sekce Překlady a tlumočení Simona Kopecká s tím, že návštěva si volí, jakým jazykem jí budou představeny novinky, úspěchy, projekty, hospodaření a další pracovní záležitosti týkající se uplynulého roku.

Potřebujete i vy obstarat plynulou komunikaci mezi vaší společností a kolegy či obchodními partnery ze zahraničí? Obraťte se na HOPE Jazykový servis!