Žádné zahálení! Učte se jazyky i v létě

Zmrzlina, koupání, sluníčko. Tak si většina z nás představuje prázdniny a dovolenou. Léto se ale skvěle hodí i k učení se cizích jazyků. Máme na to čas, který během pracovního zápřahu nebo jiného studia během školního roku mnohdy nenajdeme. A taky nám připadá, že se jen tak neflákáme 🙂 Učebnici si pak vezmeme s sebou i k vodě a po prázdninách budeme speakovat a šprechtit jedna radost.

I naše jazyková škola si v letních měsících ráda odpočine, vyrazí na dovolenou a procestuje nová místa. Myslí ale i na výuku a nabízí několik letních kurzů.

  1. Intenzivní letní kurzy

Kurzy se konají vždy od pondělí do pátku po čtyřech vyučovacích hodinách. Je možné je navštěvovat buď dopoledne (9.15 – 12.15) nebo odpoledne (16.00 – 19.15). Takový letní kurz je perfektní příležitostí pro studenty vysokých škol, kteří jsou v semestru příliš vytížení a teď mají dlouhé prázdniny.

Výuka je zaměřená na konverzaci a rozšíření slovní zásoby. Veškeré učební materiály účastníci kurzu dostanou, a tak nemají žádné další výdaje. Kurzy angličtiny jsou určené začátečníkům, mírně pokročilým i pokročilým, další jazyky – němčina, španělština, francouzština a rušina – se otevírají pouze jako začátečnické. Češtinu pro cizince je možné studovat na úrovni začátečníků nebo mírně pokročilých.

  1. Týdenní kurzy pro děti

Na konci prázdnin chystáme týdenní kurzy pro děti. Konkrétně to je angličtina jako příprava na šestou, sedmou, osmou a devátou třídu a taky němčina pro devátou třídu. Cílem těchto kurzů je osvěžit dětem jejich jazykové znalosti, které třeba během prázdnin trochu ztratily. V kurzech si zábavnou formou zopakují slovíčka i gramatiku a naučí se nová slovní spojení.

Stejnou šanci, tedy osvěžit si na konci srpna to, co pozapomněli, mají taktéž studenti středních škol. Tyto kurzy jsou koncipované jako příprava na středoškolskou angličtinu anebo jako příprava na maturitu z němčiny nebo angličtiny.

Další informace o letních jazykových kurzech najdete zde.