Přednáška Information Planet přiblíží život u protinožců

Zvažujete studovat, pracovat anebo jen strávit prázdniny v Austrálii či na Novém Zélandu? Pak byste si neměli nechat ujít brněnské setkání s těmi, kteří v těchto zemích byli, žili a mají o nich co říct.

Povídání o Austrálii a Novém Zélandu se koná ve středu 4. května od 17 hodin v COWO Brno na Moravském náměstí. Devadesát minut nabitých praktickými informacemi a osobními zkušenostmi zprostředkují tři přednášející, které si život na jižní polokouli vyzkoušely na vlastní kůži.

Akci organizuje česká pobočka agentury Information Planet, která uvádí 10 důvodů, proč se ve středu dostavit:

  1. Devadesát minut přednášky vydá za hodiny pátrání po internetu.
  2. Předáme ti praktické rady a postřehy, které si jen tak nevygoogluješ.
  3. Osobní zkušenosti z první ruky – přednášející Verča, Lucka a Péťa strávily v Austrálii a na Zélandu několik let, cestovaly tam a studovaly a o své zážitky se podělí právě s Tebou.
  4. Popovídáš si s Timem – ředitelem jedné z nejoblíbenější jazykové školy v Sydney (International House).
  5. Setkáš se s podobně naladěnými lidmi a možná si tak najdeš parťáka na cestu.
  6. Dozvíš se takové věci, které Ti jinde neřeknou.
  7. Čeká Tě malé australsko-novozélandské občerstvení.
  8. Přednášku ušijeme na míru publiku. Přizpůsobíme ji tomu, co Tě o těchto destinacích nejvíce zajímá.
  9. Na chvilku se podíváš do Sydney díky našim virtuálním brýlím.
  10. Přednáška je pro Tebe při registraci na našem Facebooku zdarma.

Jazykové zkušenosti a zážitky na celý život

Do trojlístku, který zájemce seznámí s životem u protinožců, patří bloggerka Information Planet Verča, pro niž se Austrálie stala srdcovou záležitostí.

„Do Austrálie jsem odjela po dokončení studia na vysoké škole. Před začleněním do pracovního procesu jsem chtěla ještě něco zažít. Vždycky jsem si přála mít přátele z různých koutů světa, poznat místa, která jsem viděla zatím jenom v televizi, vyzkoušet věci, které se v Čechách nedají zažít, domluvit se bez problémů anglicky a taky trochu popřemýšlet o tom, co chci od života dál. V Austrálii se mi tohle všechno povedlo. Zážitků mám na rozdávání, s angličtinou nemám problém a pokud jde o přátele – zrovna se chystám do Kanady navštívit svou spolubydlící ze Sydney. Už to budou 3 roky, co jsem se vrátila zpátky do Čech, ale pravidelně se tam vracím, něco na té Austrálii zkrátka je,“ líčí Veronika.

Jestliže i vy přemýšlíte o cestě do Austrálie nebo na Nový Zéland, ale trápí vás jazyková bariéra, neváhejte a vypilujte si angličtinu s námi aneb jak Australané říkají: No worries! 😉